• en

Óvodásoknak és alsó tagozatosoknak

Alkotó-fejlesztő meseterápiás foglalkozásainkat mindig az adott csoportra és a résztvevő gyerekek igényeire szabottan tervezzük meg. Foglalkozásainkon a papírszínház, a meseterápia, a drámapedagógia és az Erőszakmentes Kommunikáció eszköztárát ötvözzük, ezekből válogatva alakítjuk ki a foglalkozást.

 

Eddigi tapasztalataink:

FelsőSöknek és
Középiskolásoknak

Drámapedagógiai foglalkozásainkat mindig az adott csoportra, helyzetre, a gyerekek és az iskola igényeire szabottan alakítjuk ki. A következő témakörökhöz kapcsolódó foglalkozásokat dolgoztunk ki eddigi munkáink során:

  • iskolai erőszak és megelőzése,
  • környezet és egyén viszonya: mivel muszáj szembenéznünk ahhoz, hogy önazonosak maradjunk
  • emberkereskedelem, kiszolgáltatott élethelyzetek
  • az előítéletesség és a kirekesztés
  • az együttműködés és a kommunikáció erősítése a csoportban, csoportkohézió növelése

Eddigi tapasztalataink:

FELSŐ TAGOZATOSOKNAK

FELNŐTTEKNEK

Szakembereink igény szerint kidolgoznak foglalkozásokat egy adott problémára vagy tematikára, illetve bizonyos készségek (kommunikáció, önkifejezés, együttműködés) erősítésére, mindig az adott csoportra vagy helyzetre szabva.

Cégeknek

Szakembereink igény szerint dolgoznak ki kommunikációs és/vagy csapatépítő foglalkozásokat egy adott problémára vagy tematikára építve, illetve bizonyos készségek (kommunikáció, önkifejezés, együttműködés) erősítésére. A foglalkozásokat mindig az adott csoportra vagy helyzetre szabjuk és egyéni igényeknek megfelelően alakítjuk.

ELŐADÁSAINK

Gyermek-és felnőtt előadásaink közül Banyamosoda című gyerekelőadásunkat és Én, te, mi című felnőtteknek szóló, szórakoztató részvételi színházi előadásunkat ajánljuk céges rendezvényekre.